Aanmelden

Kinderen kunnen bij ons komen spelen vanaf 2 tot 4 jaar. Er zijn 2 groepen op de Goudenpoort: een dinsdag/donderdaggroep en woensdag/vrijdaggroep geopend van 8.00 t/m 13.30 uur. Daarnaast is het mogelijk dat kinderen op de maandag een derde dagdeel komen. Wanneer ouders interesse hebben in 1 dagdeel dan is dat mogelijk op de maandag.

IMG_3188Schrijf uw kind op tijd in want directe plaatsing is niet altijd mogelijk.

Mocht het kind de peutergroep verlaten voor het 4 jaar geworden is, dan dient u rekening te houden met een opzegtermijn van een maand.

Wilt u uw kind aanmelden bij de peutergroep, dan kunt u een afspraak maken om de ruimte te komen bekijken. Dat kan op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van 11.30 tot 11.50. Graag horen we vooraf wanneer u langs wilt komen zodat er geen dubbele afspraken zijn en we de tijd hebben u te woord te staan. Op de website van de SPL kunt u uw kind digitaal inschrijven.

Voor meer informatie of vragen kunt u elke werkdag tussen 9:00 en 13.30 contact opnemen op 088 3043074. U kunt ook via de website van de SPL meer informatie inwinnen.